Kattungar

Vi har tre kullar med ungar som letar nya hem! F-, G- och H-kullarna!

Frigga och Gaia

En pojke Frej och en flicka Frigga (båda choklad), är 12 v. och leveransklara måndagen den 24/4-2017, se fliken F-kullen för mer info.

En chokladpojke Ganesha, är 12 v. och leveransklar måndagen den 22/5-17, se fliken G-kullen för mer info.

H-kullen med tre flickor och en pojke är 12 v. och leveransklara torsdagen den 10/8-17, se fliken H-kullen för mer info!

 

Nästan omöjligt att vara stilla samtidigt

Genuine Devas är en liten birmauppfödning i hemmiljö. Vi som har den heter Siri och Åke och bor i Hölö söder om Stockholm. Vi har fyra barn, våra birmor Isis, hennes döttrar Eos och Enkis och fransosen Maximus, norska skogskatten Freja, fyra får och ett antal höns. Namnet Deva betyder gudomlig och är det hinduiska namnet på mångudinnan.

Vårt mål är att föda upp lugna och harmoniska kattungar. Det har hittills gått bra, kanske för att det alltid finns någon hemma hos dem. Ungarna levereras avmaskade, registrerade, vaccinerade, besiktigade och chippade.

två veckor unga

Två veckor unga, B-kullen

Vi önskar att våra kattungar kommer till omsorgsfulla hem. Välkomna att kontakta oss vid intresse! ake@genuinegreen.se, siri@genuinevas.se

IMG_4542

 En kattunge betraktas som tingad när tingningsavgift har erlagts. Tingningsavgiften är till för både köparens och uppfödares trygghet. Erlagd tigningsavgift betalas inte tillbaka. Tingningsavgiften är ca 15% av köpeskillingen.