Nya kattungar!

Vi har just nu ungar från tre kullar som letar nya hem! F-, G- och H-kullarna!

En pojke Frej och en flicka Frigga (båda choklad), är 12 v. och leveransklara måndagen den 24/4-2017, se fliken F-kullen för mer info.

En chokladpojke Ganesha, är 12 v. och leveransklar måndagen den 22/5-17, se fliken G-kullen för mer info.

H-kullen med tre flickor och en pojke är 12 v. och leveransklara torsdagen den 10/8-17, se fliken H-kullen för mer info!

Alldeles nyfödd, Enki stolt mor

Nästan omöjligt att vara stilla samtidigt

 

 

 

 

Genuine Devas är en liten birmauppfödning i hemmiljö. Vi som har den heter Siri och Åke och bor i Hölö söder om Stockholm. Vi har fyra barn, våra birmor Isis, hennes döttrar Eos och Enkis och fransosen Maximus, norska skogskatt Freja, fyra får och ett antal höns. Namnet Deva betyder gudomlig och är det hinduiska namnet på mångudinnan.

Vårt mål är att föda upp lugna och harmoniska kattungar. Det har hittills gått bra, kanske för att det alltid finns någon hemma hos dem. Ungarna levereras avmaskade, registrerade, vaccinerade, besiktigade och chippade.

IMG_4417_
Två veckor unga, B-kullen

Vi önskar att våra kattungar kommer till omsorgsfulla hem. Välkomna att kontakta oss vid intresse! ake@genuinegreen.se, siri@genuinegreen.se

 

IMG_4542
En kattunge betraktas som tingad när tingningsavgift har erlagts. Tingningsavgiften är till för både köparens och uppfödares trygghet. Erlagd tigningsavgift betalas inte tillbaka. Tingningsavgiften är ca 15% av köpeskillingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *